Suporterii i-au cerut demisia lui Ionel Ganea: “Nu trebuie să mă cobor la nivelul lor!”



028 сентября 2014

 

**VIDEO** Suporterii i-au cerut demisia lui Ionel Ganea: “Nu trebuie să mă cobor la nivelul lor!”

Ionel Ganea a rămas cu doar opt puncte cucerite pe banca Rapidului, iar echipa din Giuleşti a ajuns în zona retrogradării. Nemulţumiţi, fanii i-au cerut demisia antrenorului în vârstă de 41 de ani, care i-a contrat dur pe suporteri. Rapid a pierdut sâmbătă, 0-3 (VEZI AICI DETALII), meciul cu Dinamo, din etapa a noua a Ligii 1. 

“În primul rând, aș considera asta o lipsă de respect, pentru că nu ei hotăresc lucrul acesta. Nivelul meu este mult peste ei și nu trebuie să mă cobor la nivelul lor.”, a spus Ganea după meci. Fost antrenor la Rapid, Viorel Moldovan i-a luat apărarea: “Nu este ușor în Giulești. Eu știu cum este, nu ai rezultate, ești contestat, îmi pare rău pentru Ganezul. Consider că s-a înhămat la o muncă titanică aici. Cred că știa ce îl așteaptă, atunci când am plecat eu de la Rapid. Din moment ce vii ca investitor și nu bagi bani, e foarte greu.”

Și Flavius Stoican, antrenorul care i-a administrat sâmbătă înfrângerea cu 3-0 care a dus la protestul fanilor, e de partea tehnicianului rapidist: “Eu mi-aș dori ca Ionel Ganea să continue, pentru că este meritul lui ca Rapid să aibă măcar speranțe de a termina la mijlocul clasamentului.”

Jucătorii Rapidului aşteaptă în continuare un semn din partea finanţatorului Valerii Moraru pentru a-şi primi salariile restante. Virgil Drăghia: “Nu a venit în vestiar, nu a venit la antrenamente, nu știu nimic. Am avut mai multe discuții, dar în ultima vreme nu s-a prezentat.”

Și adversarii vor un Rapid puternic. Ștefan Bărbăianu: “Îmi pare rău, Rapid este o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, sper să își revină din toate punctele de vedere, și financiar, și fotbalistic.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑