Cerere în căsătorie la Campionatul Mondial de rugby! Cum a avut loc evenimentul (VIDEO)



028 сентября 2015

 

Cerere în căsătorie la Campionatul Mondial de rugby! Un jucător al naționalei României și-a cerut iubita chiar pe stadionul Wembley la sfârşitul meciului cu Irlanda.

Chiar dacă România a fost învinsă fără drept de apel de Irlanda, scor 10-44, jucătorul reprezentativei de peste Prut, Florin Surugiu a dat dovadă de originalitate și şi-a cerut prietena în căsătorie chiar pe gazonul de pe Wembley, imediat după meci. Alexandra a acceptat propunerea sportivului, în aplauzele rugbyștilor, dar și a spectatorilor.

România a suferit a doua înfrângere la Mondialul din rugby. Irlandezii au dominat clar partida, conducand la pauză cu 18-3 după eseurile lui Tommy Bowe şi Keith Earls. În repriza secundă Irlanda a mai reușit alte patru eseuri, primind astfel şi punctul bonus ofensiv.

Meciul Irlanda - România a stabilit și un nou record mondial de spectatori la o partidă de la Cupa Mondială, 89.267. Precedentul record, de 89.019 spectatori, fusese stabilit pe 20 septembrie, tot pe Wembley, la meciul Noua Zeelandă – Argentina, scor 26-16.

Următorul meci al României în Grupa D este programat pe 6 octombrie, contra Canadei, la Leicester.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑