Surprize în NBA: Miami Heat a fost învinsă de Sacramento Kings, iar Los Angeles Lakers a pierdut de la Utah Jazz



028 декабря 2013

 

Dublă lovitură pentru Miami Heat! Campioana din NBA a pierdut meciul cu Sacramento Kings în prelungiri, iar LeBron James s-a accidentat la gleznă şi la coapsă, urmând să rateze câteva meciuri importante.

Miami Heat a suferit prima înfrângere după şase victorii consecutive. Campioana în exerciţiu a pierdut meciul jucat în deplasare cu Sacramento Kings, scor 103-108.

Chiar dacă s-a accidentat şi echipa sa a pierdut, James a marcat 33 de puncte. Astfel, el a urcat pe locul 29 în topul celor mai buni marcatori din istorie în NBA, depăşindu-i pe Gary Payton şi Larry Bird. Efortul lui James nu a fost de ajuns pentru oaspeţi, deoarece Sacramento a revenit în ultima parte a meciului şi a obţinut victoria. Omul meciului de la Kings a fost DeMarcus Cousins, cu 27 de puncte marcate. 

O altă surpriză s-a produs la Utah, acolo unde echipa Jazz a învins Los Angeles Lakers cu scorul de 105-103. Într-un alt meci, New Orleans Pelicans a învins pe teren propriu formaţia Denver Nuggets cu scorul de 105-89. Cel mai bun jucător al meciului a fost baschetbalistul echipei învinse Wilson Chandle, care a marcat 22 de puncte. 

New York Knicks s-a mai făcut încă o dată de râs. Fără Carmelo Anthony, accidentat, echipa din New York a pierdut meciul cu Toronto Raptors chiar pe teren propriu, scor 83-95.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑