&SONDAJ Faza care a încins spiritele pe ”Vicente Calderon”. Jordi Alba, între un henț nesancționat și pasa decisivă pentru Neymar



 

**VIDEO&SONDAJ** Faza care a încins spiritele pe ”Vicente Calderon”. Jordi Alba, între un henț nesancționat și pasa decisivă pentru Neymar

VIDEO Atletico Madrid - FC Barcelona 2-3. Echilibrul partidei de pe ”Vicente Calderon”, care a stabilit una dintre semifinalistele Cupei Spaniei, s-a rupt pe finalul primei reprize la acea fază controversată ce l-a avut în prim plan pe Jordi Alba.

Era minutul 42 al partidei dintre Atletico și FC Barcelona, scor 2-2, și elevii lui Diego Simeone aveau nevoie de o victorie la două goluri diferență pentru a rezolva calificarea în favoarea lor. Madrilenii, care au forțat să intre la cabine în avantaj, au atacat pe stânga prin fundașul stânga Siqueira, acesta a centrat foarte bine în careu, chiar la punctul cu var de la 11 metri de unde Griezmann a șutat spre poartă fără preluare. Mingea l-a lovit în mâna stângă pe Jordi Alba, dar arbitrul central Jesus Gil a lăsat jocul să continue.

 

 

A fost un moment culminant al partidei. Catalanii au continuat imediat faza și au declanșat un contraatac școală la care a participat decisiv și Jordi Alba. Fundașul stânga al grupării blaugrana a plecat din propriul careu într-o cursă solitară până în careul advers, acolo unde a ajuns după doar 13,12 secunde.

Mai mult, Alba, excelent demarcat, a recepționat o centrare foarte bună a lui Messi, după care i-a pasat, din alunecare, lui Neymar, care cu un calm englezesc a finalizat și i-a adus pe catalani în avantaj.

Oficialii Barcelonei n-au avut mustrări de conștiință după această fază pentru că și ei au contestat faza din care Atletico a primit penalty în minutul 28.

Cursa de aproape 100 de metri a lui Alba ne-a adus aminte de celebrul gol marcat de Gareth Bale în aprilie 2014, în finala Cupei Spaniei, câștigată de Real Madrid în fața Barcelonei, scor 2-1. Atunci, în minutul 85 al partidei de pe ”Mestalla”, galezul a finalizat după o cursă de aproape 60 de metri, parcurși în opt secunde, printre picioarele lui Pinto.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑