Ronaldo, Rakitic și Neymar, în echipa ideală a lunii septembrie din Spania



129 сентября 2014

 

**VIDEO** Ronaldo, Rakitic și Neymar, în echipa ideală a lunii septembrie din Spania

Luptă extrem de interesantă la titlu în Primera Division, acolo unde nu doar Barcelona, Atletico și Real Madrid sunt implicate, ci și surprizele Valencia și Sevilla, care au un început foarte bun de campionat.

Cu prestații excelente în ultima perioadă și cu un gol marcat inclusiv în ultima etapă, în victoria Realului cu Villarreal, scor 2-0 (VIDEO AICI), Cristiano Ronaldo nu putea să lipsească din echipa ideală a lunii septembrie din Spania.

Marele său rival, Lionel Messi, nu se regăsește în această formație, deși tocmai a depășit 400 de goluri în carieră (VIDEO AICI), însă Barcelona este reprezentată de Neymar și Rakitic, ambii marcând în ultima etapă, când echipa lui Luis Enrique a făcut spectacol în duelul cu Granada, pe care l-a câștigat cu scorul de 6-0 (VIDEO AICI).

Campioana Atletico Madrid, îl are în echipa lunii septembrie doar pe brazilianul Miranda, în timp ce Valencia, locul 2 în La Liga, are nu mai puțin de 4 jucători în formația alcătuită de Liga Profesionistă de Fotbal din Spania: Otamendi, Gaya, Gomes și Alcacer.

Gaya și Alcacer au contribuit la victoria Valenciei cu Cordoba, scor 3-0, în penultima etapă (VIDEO AICI), într-un meci în care a mai punctat și algerianul Feghouli.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 29 сентября 2014 | 23:20 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑