Kielce a pierdut al doilea meci din Liga Campionilor, dar a dat golul etapei în EHF. Top 5 reușite



029 сентября 2015

 

**VIDEO** Kielce a pierdut al doilea meci din Liga Campionilor, dar a dat golul etapei în EHF. Top 5 reușite

Partidele din faza grupelor Ligii Campionilor la handbal masculin sunt adevărate spectacole. Ca de obicei, digisport.ro vă invită să urmăriți și să savurați adevărate momente de magie din cadrul etapei a doua.

La doar 21 de ani, Luka Mrakovcic, de la Metalurg Skopje, a marcat un gol superb cu o aruncare din afara semicercului de 9 metri, fără nicio șansă pentru portarul advers. 

Și Andreas Nilsson care din plonjon, l-a fenmtat pe portar cu o aruncare prin dreapta sa (25 de ani) de la Vezsprem a finalizat elegant, cu o boltă din șapte metri. Suedezul a apelat la un astfel de procedeu tehnic, chiar dacă a avut în față un portar cu talie. 

Pe locul al doilea a fost ales Cedric Sorhaindo (31 de ani), de la FC Barcelona Lassa, care a făcut o demonstrație de tehnică, a aruncat cu efect, din mână, cu parchetul, nicio șansă pentru portar.

Cel mai frumos gol al etapei i-a fost atribuit lui Tobias Reichmann (27 de ani), de la Vive Kielce, care din plonjon, l-a fentat pe portar cu o aruncare prin dreapta sa. Din păcate, pentru echipa sa, meciul a fost câștigat de Mol Szeged, scor 31-30.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑