Gnohere continua recitalul: Echipa lui Mircea Rednic a castigat pe terenul formatiei Concordia, scor 3 la 1 - VIDEO



029 сентября 2015

Victorie importanta pentru Dinamo Bucuresti. Dupa ce a scos doar 2 puncte in ultimele 3 etape, aseara echipa lui Mircea Rednic a castigat pe terenul formatiei Concordia, scor 3 la 1. In acelasi timp, in Rusia moldovenii Alexandru Gatcan si Igor Armas au fost adversari in meciul Rostov - Kuban.

 

Meciul Concordia – Dinamo a incheiat etapa a 12-a a Campionatului Romaniei. Cainii rosii au avut o posesie mai slaba in prima repriza, dar au fost grijulii cu ocaziile lor. Rotariu a deschis scorul, profitand de pasa buna a lui Gnohere. Mai tarziu, atacantul francez a marcat si el, cu un sut formidabil. 


Dupa pauza, Gnohere avea sa reuseasca dubla. Astfel, francezul a ajuns la un total de 5 goluri in campionat. Concordia a marcat abia in prelungiri, prin Pena. Dinamo Bucuresti a castigat meciul cu scorul de 3 la 1 si se mentine aproape de podium. Discipolii lui Mircea Rednic sunt acum pe locul 4 in campionat, la doar 3 puncte in spatele liderului Astra Giurgiu. Tot aseara, in Rusia, moldovenii Alexandru Gatcan si Igor Armas au jucat unul impotriva celuilalt. Rostov, la care Gatcan e capitan, a batut-o pe Kuban cu 2 la 1. 


Rostov a urcat pe locul 4 in campionat, iar Kuban este abia pe pozitia a 14-a. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑