Stoican, primele declaraţii despre plecarea lui Rotariu şi revenirea lui Alexe la Dinamo



 

></p><p>Antrenorul lui <strong>Dinamo</strong>, <strong>Flavius Stoican</strong>, a susţinut o conferinţă de presă înaintea duelului cu Săgeata Năvodari, din Liga 1. Tehnicianul a declarat <span>că are încredere că tânărul <strong>Dorin Rotariu</strong> poate ajunge la o echipă de top, după ce fostul impresar Ioan Becali a spus că jucătorul e în atenţia clubulurilor Chelsea, Tottenham şi Manchester.</span></p><p><em><strong>, a declarat Stoican.

"Şi Mourinho îl cunoaşte, şi Villas-Boas, şi David Moyes. E primul pe lista tinerilor căutaţi de Chelsea, Tottenham şi Manchester", a declarat fostul impresar Giovanni Becali.

În ceea ce priveşte o posibilă revenire a atacantului Marius Alexe la Dinamo, de la Sassuolo, Flavius Stoican este sceptic că jucătorul şi-ar dori să evolueze din nou în Liga 1 (DETALII AICI).

"Nu mi-am propus mai multe nume care să vină la Dinamo. Sigur că sunt posturi care nu sunt dublate sau nu există concurenţă. Mi-ar plăcea să am în lot şi dubluri de posturi, dar mă mulţumesc pentru că am în lot jucători care pot face diferenţa, deşi uneori suferim. Îl ştiu bine pe Marius Alexe şi mi-aş dori să se întoarcă. Dar nu ştiu cât de mult şi-ar dori el să se întoarcă pentru că a ajuns într-un campionat în care îşi dorea foarte mult să joace. E un jucător care poate evolua la noi şi ne poate ajuta", a precizat Stoican.

Săgeata - Dinamo e sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑