Un fost ”tricolor” vrea să fie răzbunat la Euro: "Să-i batem și să ieșim din grupe!"



029 декабря 2015

 

Un fost ”tricolor” vrea să fie răzbunat la Euro: **

România va avea un start de foc la Campionatul European de anul viitor. Tricolorii dau piept cu Franța, selecționată cu care au un palmares negativ: 7 înfrângeri, 5 remize și 3 victorii. Gazdele, care au câștigat competiția în 1984 și 2000, nu sperie însă pe toată lumea.

"Mă bucur că jucăm cu Franța! Sper din tot sufletul că vom reuși să-i batem pe francezi și sper să ieșim din grupe. S-au schimbat antrenorul și jucatorii, este o altă mentalitate, sperăm ca lucrurile să fie bune pentru naționala noastră", a spus Romeo Surdu.

"Nu mi se pare chiar ușoară această grupă, pentru că toate echipele care ajung la un turneu final au demonstrat că pot ajunge acolo. O să avem meciuri grele cu toate, nu numai cu Franța", este însă de părere Florin Cernat.

România a pierdut o singura dată cu Franța în ultimele patru meciuri directe. În 2009, pe Stade de France, Romeo Surdu putea aduce victoria. Din poziție ideală, fostul rapidist a trimis mingea milimetric pe lângă bară.

"Singurul regret este că poate am avut o ocazie uriașă de a marca și nu am reușit, aș fi rămas și eu cu un gol la echipa națională", este sincer Surdu.

"Probabil, avantajul României este jocul de echipă, care a crescut mult. Noi nu mai avem individualități cum erau înainte, un Hagi, un Ilie Dumitrescu, un Lacătuș, care puteau să facă diferența", susține Cernat.

Ultima partidă între România și Franța s-a disputat în urmă cu patru ani. 0-0 s-a încheiat confruntarea care a însemnat inaugurarea Arenei Naționale.

Echipa națională de fotbal a României este nominalizată la Premiile Digi Sport - categoria Echipa Anului. Votează-ți AICI favoriții!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑