Noul antrenor al Daciei Chişinău ar putea încasa o primă de UN MILION de dolari dacă ia campionatul în acest sezon



 

Muntenegreanul Dejan Vukicevic a semnat astăzi un contract pentru un an şi jumătate cu "lupii galbeni". Greu de crezut dar... antrenorul va încasa un salariu de doar 4500 de lei pe lună. Cel puţin... atât este indicat în actele oficiale.

Vukicevic a semnat astăzi un contract pe un an şi jumătate cu Dacia Chişinău. Oficial, antrenorul este plătit cu 4500 de lei pe lună.

Adlan Şişhanov a promis ca va oferi o primă de un milion de dolari staff-ului tehnic, dacă echipa va câştiga titlul în acest sezon. Dacia se află pe locul 5, la 17 puncte în spatele liderului Sheriff Tiraspol.

Dacii şi-au stabilit deja obiectivul principal pentru sezonul viitor: titlul de campioni. Patronul Sishanov promite să răsplătească performanţa cu jumătate de milion de dolari. Până atunci însă, elevii lui Vukicevic trebuie să ocupe un loc de cupă europeană în actuala stagiune.

Până a ajunge la Dacia, Dejan Vukicevic a pregătit echipele din Muntegegru, Mogren şi Zeta, dar şi pe sârbii de la Vojvodina. "Lupii galbeni" s-au despărţit în această iarnă de Oleg Molla, iar Milos Krkotic şi Vasili Pavlov se află în probe la echipe din străinătate.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑