Bayern Munchen a câştigat în prelungiri meciul cu Stuttgart



 

Victorie dramatică pentru Bayern Munchen în Campionatul Germaniei! Echipa lui Guardiola a învins cu 2-1 în deplasare formaţia Stuttgart, după ce a fost condusă cu 1-0. Thiago Alcantara a înscris un gol de zile mari în prelungiri şi a adus victoria bavarezilor.

Stuttgart a început senzaţional partida de pe propiul teren cu liderul din Bundesliga, Bayern Munchen şi a deschis scorul în minutul 29 prin atacantul Vedad Ibisevic.

Bayern a reuşit să egaleze abia în minutul 76. Thiago Alcantara a centrat în careu, iar Claudio Pizzaro a înscris cu lovitură de cap. Oaspeţii au reuşit să obţină victoria în minutul trei al prelungirilor. Alcantara a înscris pentru prima dată în Bundesliga, reuşind un gol excepţional, stabilind astfel şi scorul final de 2-1.

După această victorie, Bayern Munchen a acumulat 50 de puncte. Echipa antrenată de Pep Guardiola este lider în Bundesliga, având un avans de 13 puncte faţă de a doua clasată, Bayer Leverkusen. De partea cealaltă, Stuttgart a coborât pe locul 12, cu 19 puncte după tot atâtea etape.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑