Căpitanul Stelei va juca la Rapidul Turciei: "Trabzonspor e o echipă pretențioasă"



 

**VIDEO** Căpitanul Stelei va juca la Rapidul Turciei:

Alexandru Bourceanu e ca și transferat în Turcia, la Trabzonspor, care oferă 1,6 milioane de euro pentru căpitanul Stelei. Bourceanu a intrat în ultimele șase luni de contract și la vară poate pleca gratis, așa că gruparea din Ghencea nu se opune unei tranzacții imediate.

Pentru perfectarea transferului e nevoie doar de acceptul scris al Stelei, care va veni în această seară, astfel că cel mai probabil vineri Bourceanu va semna cu Trabzonspor. Gigi Mulțescu este un bun cunoscător al fotbalului turc, antrenând mai mulți ani în campionatul Turciei.

Tehnicianul a vorbit la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, despre echipa unde va juca Bourceanu și ce reprezintă ea în fotbalul de pe malurile Bosforului: "E o echipă pretențioasă, e un fel de Rapid. În Trabzon sunt doar suporteri ai lui Trabzonspor. În toate orașele din Turcia mai sunt și suporteri ai celorlalte trei echipe mari, Galatasaray, Fenerbahce și Besiktaș, dar la Trabzon toți țin cu echipa lor."

Întrebat dacă Bourceanu se poate adapta ușor la prima ligă din Turcia, Gigi Mulțescu a răspuns: "În Turcia se joacă un fotbal dinamic, agresiv, care nu e departe de calitățile lui Bourceanu."

Bourceanu nu va juca în această seară în amicalul Stelei cu IFK Goteborg, meci ce va fi transmis în direct de Digi Sport 1, de la ora 19:30. Fazele cele mai importante vor fi în timp real VIDEO pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑