Hernanes a plâns după ultimul antrenament la Lazio. Se va transfera la Inter



 

**VIDEO** Hernanes a plâns după ultimul antrenament la Lazio. Se va transfera la Inter

Transferul brazilianului Anderson Hernanes (28 de ani) la Inter pare o chestiune de zile. O indică și reacția sudamericanului, la finalul sesiunii de antrenament a celor de la Lazio.

După Ruben Botta - cumpărat din vară, dar împrumutat până acum la Livorno - și Danilo D'Ambrosi, adus de la Torino, nerrazurrii sunt la un pas de a perfecta și cel de-al treilea transfer al acestei perioade de mercato.

Mijlocașul brazilian Anderson Hernanes a ajuns deja la un acord cu Inter, potrivit cotidianului La Gazzetta dello Sport. Fotbalistul de 28 de ani o va costa pe Inter în jur de 15 milioane de euro, potrivit aceleiași surse.

Joi, mașina mijlocașului a fost oprită la ieșirea din complex, de către fanii dornici să facă o poză cu play-makerul lui Edoardo Reja. În timp ce poza alături de un suporter, Hernanes a izbucnit în plâns, știind că va părăsi după patru ani echipa care are unii dintre cei mai pasionali fani din Serie A.

Din 2010 până astăzi, Hernanes a jucat 117 meciuri de campionat la Lazio, unde a marcat 33 de goluri. El fusese achiziționat de la Sao Paulo, din campionatul Braziliei. La echipa națională, jucătorul născut la Alianca a strâns 23 de selecții și două goluri. Cel mai probabil, el se va afla în lotul lui Luiz Felipe Scolari pentru CM 2014.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑