Petrolul a revenit în țară. Mutu a explicat de ce n-a marcat în amicalele din această iarnă



 

**VIDEO** Petrolul a revenit în țară. Mutu a explicat de ce n-a marcat în amicalele din această iarnă

Fotbaliștii de la Petrolul au venit în țară pentru trei zile. Duminică se vor întoarce în Turcia, pentru cel de-al doilea stagiu de pregatire din această iarnă. În primele trei amicale, elevii lui Contra au bifat o singură victorie, 1-0 cu sârbii de la Jagodina (VIDEO AICI).

Venit la Ploiești în această iarnă pentru a aduce titlul, Adrian Mutu e mulțumit de ce-a găsit la Ploiești. "Briliantul" a tras tare în primul cantonament al iernii.

"A fost o perioadă foarte bună, cu antrenamente grele, dar e normal. Aşa e în cantonamente. Mai sunt două săptămâni după aceste două zile libere mai avem de alergat" a declarat Mutu la sosirea în țară.

Până acum, ploieștenii au jucat trei meciuri amicale. După 1-1 cu Sturm Graz (VIDEO AICI) și 1-2 cu rușii de la Anji (VIDEO AICI), Petrolul a obținut si prima victorie,1-0 cu Jagodina, locul 3 în campionatul Serbiei.

În ultimul meci, Adrian Mutu a intrat la pauză și a preluat banderola de căpitan. Deși a evoluat în toate cele trei partide pentru echipa lui Cosmin Contra, Mutu n-a marcat deloc până acum. 

"Mă simt foarte bine însă deocamdată încerc să-mi intru în formă cât mai repede. Momentan suntem în pregătire, asta e. Oricum cred că avem șanse la campionat" a încheiat Mutu.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑