Marseille - Lille 1-1. Gazdele, 9 meciuri la rând fără succes, pe Velodrome



**VIDEO** Marseille - Lille 1-1. Gazdele, 9 meciuri la rând fără succes, pe Velodrome

Olympique Marseille a ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie pe teren propriu, dupa 1-1 cu Lille, şi a stabilit un nou record negativ în istoria clubului. În cea mai neagră perioadă a sa pe Stade Velodrome din ultimii 50 de ani, fără succes din septembrie, OM a avut o primă ocazie de a deschide scorul în minutul 23, dar şutul lui N`koudou a fost parat de Enyeama.

Lille a punctat pentru 0-1 în minutul 57, prin Sebastien Corchia, aflat la al doilea gol al sezonului, în Ligue 1. Trupa lui Frederic Antonetti îşi putea majora avantajul peste 11 minute, însă şutul lui Mounir Obbadi a trecut puţin pe lângă poarta lui Marseille.

Imediat, Lille a mai avut o şansă imensă de a ucide meciul, dar Yohan Pele, înlocuitorul lui Mandanda, accidentat, l-a blocat pe Boufal. Marseille a salvat un punct în al şaselea minut al prelungirilor, când tânărul atacant Rabillard a împins în plasă mingea respinsă de Enyeama la lovitura de cap a lui De Ceglie.

După al cincilea egal consecutiv acasă, Marseille va juca în etapa viitoare pe terenul lui Montpellier, marţi, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 3.

Marseille (4-2-3-1): Pele - Dja Djedje (Rabillard 82), N'Koulou, Rolando, Manquillo (De Ceglie 46) - Silva (Barrada 60), Isla - Sarr, Cabella, N'Koudou - Batshuayi

Antrenor: J. M. Gonzalez

Lille (4-3-3): Enyeama - Corchia, Civelli, Soumaoro, Pavard - Mavuba, Amadou, Obbadi (Balmont 86) - Boufal (Nangis 90+3), Benzia (Amalfitano 90+1), Bautheac

Antrenor: F. Antonetti

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑