Ronaldo s-a enervat după golul marcat de Arbeloa! "Nu sunt supărat, e normal să reacționeze așa"



 

**VIDEO** Ronaldo s-a enervat după golul marcat de Arbeloa!

VIDEO Real Madrid - Almeria 3-0. "Galacticii" rămân aproape de marea rivală Barcelona, după un nou succes în La Liga. Un moment mai puțin obișnuit a avut loc la faza golului de 3-0, reușit de Alvaro Arbeloa, în minutul 84. Cristiano Ronaldo a avut o reacție neașteptată, la capătul unei partide în care echipa sa a punctat de trei ori, dar el nici măcar o dată.

Alvaro Arbeloa (32 de ani), rezerva obișnuită a lui Dani Carvajal la Real Madrid, a marcat primul său gol în La Liga după o pauză de cinci ani, după ce a introdus în poarta goală o minge pasată de Chicharito, care putea ajunge la fel de bine și la golgheterul Cristiano Ronaldo. Arbeloa a recționat mai prompt, i-a "furat" golul lui CR7, iar lusitanul și-a manifestat frustrarea, șutând cu sete în minge, după validarea reușitei.

Aflat în cursa pentru titlul de golgheter în Spania și pentru trofeul Gheata de Aur, Ronaldo nu a făcut niciun efort pentru a-și masca supărarea, provocând un moment delicat pe "Santiago Bernabeu", pe care fanii cu siguranță nu l-au apreciat. Imediat după meci, Alvaro Arbeloa a reacționat, cu o declarație postată pe site-ul oficial al Realului:

"Nu sunt supărat pe gestul lui Cristiano. E normal să fie nervos, pentru că nu a marcat și asta este mereu ambiția sa. Titlul de golgheter este o mare miză pentru el și înțeleg asta, de aceea încercăm cu toții să-l ajutăm". Arbeloa a jucat doar de 10 ori ca titular în acest sezon și momentul său de glorie a fost umbrit de reacția lui Ronaldo, care are 39 goluri în acest sezon de Primera Division. Leo Messi a marcat de 38 de ori.

Englezii de la bleacherreport.com au analizat momentul controversat: "Ronaldo ar trebui să fie mai atent. A părut de multe ori prea emoțional pe teren în ultima vreme. Dacă va exagera în continuare cu astfel de reacții, Real își poate pierde principala armă în cursa de urmărire a Barcelonei. Probabil că Arbeloa a dormit bine noaptea, știind că nu a greșit atunci când a finalizat faza. Ronaldo are multe ocazii pe parcursul unui sezon, deci nu e nimic greșit ca un fundaș să se bucure de un moment de glorie atunci când acesta se ivește".

Nu e mai puțin adevărat faptul că, la faza golului de 2-0, marcat în proprie poartă de Mauro Dos Santos, Ronaldo a făcut semn că nu el este autorul reușitei, deși televiziunea l-a crediat inițial cu golul ('49).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑