Nebunie la Baia Mare: 14000 de fani, doar 7200 de bilete vândute! Probleme înainte de start030 октября 2015

 

**VIDEO** Nebunie la Baia Mare: 14000 de fani, doar 7200 de bilete vândute! Probleme înainte de start

Scene tipice pentru România la Baia Mare, în meciul de Cupă, contra Stelei. Pe un stadion în care încap, în condiţii optime, doar 7200 de spectatori, au fost prezenţi aproape 14000 de oameni.

Venirea Stelei la Baia Mare după 20 de ani a creat o emulaţie incredibilă în rândul fanilor. Totuşi, organizarea a lăsat de dorit, cei responsabili fiind depăşiţi total de valul de interesul imens generat de ultima optime a Cupei României.

Concret, înainte de startul partidei pe stadionul Viorel Mateianu au fost prezenți în jur de 14.000 de spectatori, deși FCM Baia Mare putea găzdui, în siguranţă, doar 7200 de oameni. Mulţi dintre spectatori au pătruns şi la tribuna a 2-a, unde nu era permis accesul din cauza riscului de prăbuşire. Mai mult, aproximativ 4000 de oameni rămăseseră în afara arenei, deşi majoritatea se afla în posesia unui tichet de acces la meci. În cele din urmă li s-a permis şi acestora accesul în arenă.

></p><p>Sesizând pericolul, observatorul de joc al partidei,<strong> Ciprian Anton</strong>, a decis să amâne debutul jocului - motiv pentru care partida a şi fost întârziată cu mai multe minute -, însă au intervenit prefectul din Baia Mare și șeful Jandarmeriei. Cei doi au garantat că nu va exista vreo problemă cu gradenele de la tribuna a 2-a şi și-au asumat răspunderea în această privință.</p><p><strong><span style=40.000 de euro a costat închirierea nocturnei ce a fost montată pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑