Finala de la Australian Open va fi disputat de Dominika Cibulkova şi Li Na



 

23.01.2014 19:59

Dominika Cibulkova şi chinezoaica Li Na se vor bate pentru trofeul de la Australian Open. Cibulkova s-a calificat pentru prima dată într-o finală de Mare Şlem, în timp ce pentru chinezoaica Li Na aceasta va fi cea de-a patra din carieră.

Chinezoaica Li Na a ajuns de două ori în finala de la Australian Open, însă nu a reuşit niciodată să câştige trofeul. Tenismena de 31 de ani s-a calificat în ultimul act al ediţiei curente după ce a eliminat-o fără emoţii pe Eugenie Bouchard în 2 seturi, scor 6-2, 6-4.

Li Na se va duela în marea finală cu surpriza turneului, Dominika Cibulkova. De-a lungul competiţiei, tenismena din Slovacia a câştigat toate partidele în doua seturi, în afară de meciul cu Maria Şarapova. Cibulkova a spulberat-o în semifinale pe Agnieszka Radwanska, scor 6-
La masculin, Stanislas Wawrinka a avut nevoie de 3 ore şi jumătate pentru a obţine calificarea în finală. Elveţianul l-a eliminat pe Tomas Berdych în 4 seturi, ultimele 3 fiind decise la tie-break.

Wawrinka se va bate în finală cu Rafael Nadal sau Roger Federer care vor juca în cea de-a doua semifinală în această seară.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑