A fost prezentat echipamentul oficial al lotului olimpic de iarnă 




                                                

 

 

Ieri, 30 ianuarie, în cadrul unei gale tradiţionale, sub genericul Cina Olimpică 2014, a fost prezentat echipamentul oficial al lotului olimpic de iarnă pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, care se vor desfăşura în perioada 7-23 februarie curent.

 

La eveniment au participat Prim-ministrul  Iurie LEANCĂ, Președintele Parlamentului Igor CORMAN, Ministrul Tineretului și Sportului  Octavian BODIŞTEANU, Viceministrul Tineretului și Sportului Dragoș HÎNCU, parlamentari, ambasadori, preşedinţi ai federațiilor sportive, directori ai Agențiilor Teritoriale Olimpice, campioni olimpici, participanți la Jocurile Olimpice, medaliați la campionatele europene și mondiale, sportivi, antrenori, parteneri, sponsori și mass-media.

 

Lotul olimpic al Republicii Moldova la Soci este reprezentat din 5 cote de participare. Alexandra CAMENŞIC va participa dublu la competiţie, la schi fond și la biatlon. Tot la schi fond, în categoria masculină, va fi prezent și Victor PÂNZARU. Celelalte probe vor fi reprezentate de către Bogdan MACOVEI, la sanie şi George LINDNER, la slalom uriaş.

 

 

 

 

 

 

 

 





  


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑