Roger Federer va ajuta echipa Eveţiei să câştige duelul cu Serbia, la Cupa Davis



 

Elveţia are toate şansele să câştige duelul cu Serbia, la Cupa Davis. Cu toate că nu a fost iniţial inclus în lotu elveţienilor, Roger Federer a decis să participe alături de proaspătul câştigător de la Australian Open, Stansilas Wawrinka în primul tur al Grupei Mondiale. Wawrinka, care a recunoscut că este încă obosit după turneul de la Melbourne va juca astăzi cu tânărul Dusan Lajovic, numărul 102 mondial.

"Întotdeauna am lăsat loc pentru ambiguităţi şi, să vă zic sincer sunt fericit să fiu aici, să petrec o săptămână cu unii dintre cei mai buni prieteni de-ai mei. Este ceva ce mi-am dorit mult de când am părăsit Australia. Nu sunt foarte obosit", a declarat Roger Federer.

"Nu am avut foarte mult timp după Australian Open. Am zburat luni noaptea, am stat în Elveţia doar 24 de ore, iar ieri am ajuns în Serbia, unde am reuşit să mă antrenez 45 de minute. Cred că este un teren bun, mingile sunt puţin cam lente, dar vom vedea deja mai multe în această după amiază când vom avea mai mult timp pentru antrenamente", a menţionat Stansilas Wawrinka.

Astăzi Wawrinka îl va întâlni pe mult mai slab cotatul Dusan Lajovic, în timp ce Federer va juca cu Ilija Bozoljac. Sâmbătă perechea sârbă formată din Nenad Zimonjic şi Filip Krajinovic vor juca împotriva elveţienilor Marco Chiudinelli şi Michael Lammer.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑