Participarea Simonei umple sala de la Cluj: "Avem nevoie de ea"



 

**VIDEO** Participarea Simonei umple sala de la Cluj:

Vestea că Simona Halep va juca pentru România la Fed Cup contra Cehiei le-a bucurat pe celelalte componente ale echipei. Interesul pentru meciuri a crescut mult şi în Sala Polivalentă din Cluj - sunt aşteptati aproximativ 7.300 de spectatori. Simona Halep a ajuns prima la locul partidei.

"A spus că arată totul foarte bine şi că-i place mult. Aşa cum era de aşteptat de altfel în sala de la Cluj", a comentat Raluca Olaru.

"Este prima jucătoare a noastră şi e în primele 10. Este un mare atu pe care îl avem şi să sperăm că şi echipa va fi destul de unitară şi că vom fi destul de unite încât să aducem punctele necesare câştigării", a spus şi Alina Tecşor, căpitanul nejucător al României.

"Mi-a părut bine când am auzit că a venit. Avem nevoie de Simona, având în vedere că vin Kvitova şi Pliskova", a comentat şi Monica Niculescu.

Irina Begu, a doua jucătoare româncă din topul WTA, locul 31, este accidentată şi nu va putea evolua pentru România. Nici Alexandra Dulgheru nu este aptă pentru confruntarea cu Cehia.

"Este foarte importantă venirea Simonei, vă daţi seama. Îmi pare rău de celelalte fete că sunt accidentate, dar noi trebuie să ne înţelegem bine, să fim o echipă, să fim sănătoase şi să dăm tot ce putem", a recunoscut Andreea Mitu.

Simona Halep trebuia să se opereze de deviaţie de sept, dar a amânat intervenţia pentru a putea juca la Fed Cup.

Sursă foto: Transilvania Reporter

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑