Rafael Nadal si Novak Djokovic au ajuns in optimi la Roland Garros - VIDEO




La un pas de superduel. Rafael Nadal si Novak Djokovic continua sa-si castige meciurile la Roland Garros. Spaniolul si sarbul mai au de trecut o etapa pentru a se intalni in partida directa, in sferturile de finala.


Rafael Nadal trage tare pentru a deveni campion la Roland Garros pentru a 10-a oara. Spaniolul joaca tot mai bine la Paris, iar in ultimul meci l-a distrus pe rusul Andrei Kuznetov cu scorul de 6 la 1, 6 la 3 si 6 la 2. 

Nadal s-a calificat in optimi, unde il va avea ca adversar pe americanul Jack Sock. Rivalul spaniolului, Novak Djokovic, a ajuns si el in optimi. Sarbul a dispus in 3 seturi de tenismanul din Australia, Thanasi Kokkinakis. Nole a castigat cu un triplu 6 la 4. 

Astfel, Djokovic si Nadal mai au de castigat cate o partida si se vor duela in sferturi. Sarbul nu a fost niciodata campion la Roland Garros, pana acum. Pe tabloul feminin, americanca Serena Williams a avut de furca in meciul cu belorusa Victoria Azarenka. Williams a castigat cu 3 la 6, 6 la 4 si 6 la 2. Cei doi campioni de la Paris, la masculin si feminin, se vor imbogati cu cate 1 milion 800 de mii de euro.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: rafael nadal, novak djokovic, roland garros,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑