Kielce - THW Kiel 28-26. A doua medalie de bronz în 3 ani pentru polonezi



**Kielce - THW Kiel 28-26.** A doua medalie de bronz în 3 ani pentru polonezi

Kielce a terminat pe locul 3 la Final Four-ul Ligii Campionilor de la Koln. În finala mică, handbaliştii polonezi au învins-o pe THW Kiel cu scorul de 28-26.

Handbaliştii de la Kielce au câştigat, pentru a doua oară, medaliile de bronz în Champions League. Ca şi în urmă cu doi ani, polonezii au învins, în finala mică, THW Kiel, triplă deţinătoare a trofeului.

Condusă cu 3-5 în startul partidei, echipa lui Talant Dujshebaev întors rezultatul, după ce a punctat de patru ori consecutiv. Kiel a ţinut aproape şi a restabilit egalitatea în minutul 26, iar cele două echipe au mers cap la cap până la pauză, 12-12. Încurajaţi de public, campionii Germaniei au început mai bine şi actul secund şi s-au distanţat, din nou, la două goluri.

Cu Bielecki (marcator a 9 goluri) în mare formă şi cu Szmal imbatabil în poartă, polonezii au preluat controlul şi s-au impus, în final, cu 28-26.

14 parade a reușit goalkeeper-ul Slawomir Szmal între buturile polonezilor.

Kielce și Kiel au ajuns în finala mică după ce, sâmbătă, în primele tururi, au pierdut cu Barcelona (28-33), respectiv Veszprem (27-31).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑