Show la Sachsenring, în manșa a doua a întrecerii Adac GT Masters



031 августа 2015

 

**VIDEO** Show la Sachsenring, în manșa a doua a întrecerii Adac GT Masters

Piloţii Porsche, Martin Ragginger şi Klaus Bachler au forţat plecarea din pole position pentru victorie la Sachsenring în manşa a doua din întrecerea Adac GT Masters. Cursa a fost spectaculoasa: în urma celor două neutralizări, tandemul Porsche a ajuns pe 3.

Prima apariţie a maşinii de siguranţă s-a produs cu 25 de minute până la final. Modelul Audi pilotat de Dobitsch şi Sandström a rămas fără putere într-o zonă periculoasă. După pit stop, schimbul de piloţi şi relansare, campionul Formulei BMW din 2011 Wackerbauer a preluat conducerea cu Audi.

Doar 5 minute au trecut sub steag verde, până la contactul dintre Alessi şi Weishaupt care a şi rămas blocat în pietriş. Şi la a doua relansare, Wackerbauer a rezistat cel mai bine şi a atacat prima victorie din carieră în ADAC GT Masters.

Pilotul german de 19 ani l-a devansat pe Clemens Schmidt cu Bentley pentru 6 zecimi. Tandemul Mercedes Asch-Ludwig a abandonat dar păstrează primul loc la general. Are 23 de puncte avantaj faţă de pilotul Porsche Klaus Bachler. Acesta a terminat cursa în care s-a lansat din pole position pe 3.

Penultima etapă e programată în Olanda, la Zandvoort, pe 19 şi 20 septembrie.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑