Săndoi vrea să uite eșecul de la Giurgiu: "Meciul cu ASA este o finală pentru play-off!"



031 октября 2015

 

**VIDEO** Săndoi vrea să uite eșecul de la Giurgiu:

VIDEO Astra - CSU Craiova 1-0. CSU Craiova a învins-o clar pe Dinamo, 3-0, dar a dezamăgit la Giurgiu, mai ales în repriza secundă, acolo unde a pierdut cu scorul de 0-1.

Antrenorul oltenilor, Emil Săndoi, consideră că echipa sa ar fi meritat un punct, având în vedere desfășurarea meciului.

"În prima repriză am avut câteva ocazii, apoi Astra a pus o presiune constantă. Per total, eu cred că am făcut o partidă bună și echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate. Îmi pare rău că am pierdut, pentru că nu meritam asta. Faza de la golul lui Florea este ciudată. Noi trebuia să avem doi jucători acolo, s-a pierdut marcajul, iar asta ne-a costat. Oricine poate să greșească", a spus antrenorul lui CSU, la microfonul Digi Sport.

Tehnicianul Craiovei este deja cu gândul la meciul cu Târgu Mureș, din etapa viitoare, transmis de Digi Sport, duminică, 8 noiembrie, de la ora 14:00.

"Jocul cu ASA Târgu Mureș este chiar o finală pentru play-off. Ivan a luat cartonaș roșu, nu vom putea conta pe el, acum trebuie să-i găsim un înlocuitor, pentru că a făcut partide bune și este un om de bază".


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑