Premieră în Divizia Naţională! Doi jucători, tată şi fiu, se vor duela într-un meci oficial



031 октября 2015
Foto: publika.md

Premieră în Divizia Naţională! Pentru prima dată în prima ligă valorică din Moldova ar putea juca unul împortiva altuia tatăl şi fiul într-un meci oficial.

Valeriu Andronic este legitimat la Milsami Orhei, în timp ce fiul acestuia, David evoluează pentru Speranţa. Cele două formaţii se vor duela duminică în etapa a 13-a din Divizia Naţională.

"Vreau să-l bat, vreau să-l bat pe tatăl meu în teren. Mai ales el e mijlocaş central ofensiv, dar eu sunt defensiv. Dacă o jucăm, atunci vom juca unul împortiva altuia", a spus David Andronic.

"Emoţiile cele mai mari le va avea soţia. Ieşind pe terenul de joc, nu am emoţii deja. Eu am acea vârstă ca să am emoţii. Important ca echipa mea să obţină victoria", a zis Valeriu Andronic.

Valeriu şi David spun că nu vor avea milă unul faţă de altul pe terenul de fotbal. Fiecare din ei îşi doreşte victoria în această partidă.

"Nu, sigur că nu o să iau piciorul. Tatăl meu ştie că mie îmi place, când... Aşa că, el o să ia piciorul. Eu nu o să iau sigur", a adăugat David Andronic.

"Eu cred că nici eu, nici el nu o să cedăm în teren. O să arătăm ambii toate calităţile, pe care le avem. Mai puţin trebuie de vorbit, pe teren trebuie de făcut", a conchis tatăl fotbalistului.

În acest sezon, Speranţa şi Milsami s-au mai întâlnit în luna august. Atunci, echipa din Orhei s-a impus cu scorul de 5-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑