De ce a plecat Fernando Juan de la Sheriff



031 декабря 2013

Informaţii extrem de interesante au venit spre redacţia noastră din tabăra campioanei Moldovei la fotbal, Sheriff Tiraspol.

Se ştie că după ce echipa a fost preluată de Veaceslav Rusnac, la începutul sezonului, un rol important în creşterea volumului de joc l-a avut tehnicianul spaniol Fernando Juan.

Acesta, pentru că nu a deţinut Licenţa Pro, nu a avut dreptul să ocupe funcţia de antrenor principal, însă multe voci din anturajul transnistrean susţin că antrenamentele erau conduse de iberic, iar schemele tactice au fost tot opera acestuia.

Bomba a fost detonată imediat după încheierea campaniei europene, când Fernando Juan a fost nevoit să plece de la Tiraspol. Oficial, conducerea "viespilor" a vorbit despre necalificarea în primăvara europeană, deşi nu acesta fusese obiectivul stabilit iniţial.

Neoficial, conducătorii Sheriffului au explicat mai multor suporteri din Tiraspol motivele pentru care Fernando Juan a fost îndepărtat. Spaniolul a acordat presei din ţara sa mai multe declaraţii în care vorbea despre condiţiile precare în care se pregătea Sheriff. Fernando Juan erau surprins de faptul că deplasările se făceau uzitând curse de linie şi nu charter, ori de hotelurile în care echipa era cazată.

Şefii de la Tiraspol nu au agreat acest comportament libertin, în totală discordanţă cu obiceiurile lor şi au decis să se dispenseze de serviciile sale. Paradoxal este şi că Juan a fost dat afară după victoria cu Tromso, 2-0, deşi calificarea fusese ratată după meciul de la Moscova, 1-1 cu Anji. Certitudinea este că sub bagheta lui Fernando Juan jocul echipei sa- schimbat mult în bine.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑