FC Milsami a răspuns la provocarea lui Romeo Surdu.



026 августа 2014

  Astăzi căpitanul echipei FC Milsami şi-a provocat colegii la o acțiune virală în scop caritabil - The Ice Bucket Challange (Provocarea găleata cu apă și gheață).

   Flashmob în toată lumea. Totul a pornit în SUA când mai mulți internauți au fost provocați să participe la o acțiune virală în scop caritabil - The Ice Bucket Challange (Provocarea Găleata cu apă și gheață). Acțiunea a luat amploare după ce șeful Facebook, Mark Zuckerberg, a acceptat provocarea unui guvernator din SUA și și-a turnat și el o găleată cu apă și gheață pe cap. Situația a fost filmată și postată pe rețeaua sa de socializare.
  Conceptul campaniei e simplu: Totul este făcut în scop caritabil pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la efectele bolii Lou Gehrig sau prescurtat - ALS - Amyotrophic lateral sclerosis, care presupune o maladie a creierului ce afectează celulele nervoase și se răsfrânge și asupra coloanei vertebrale și mușchilor. Progresul bolii duce la decesul persoanei care suferă de ALS.
  Persoanele provocate trebuie să-și toarne o găleată cu apă rece în cap și să dea leapșa mai departe nominalizând alte 3 persoane care trebuie, fie să doneze bani, fie să-și toarne apă rece cu gheață peste cap.

 

 

 

Источник – ФК Милсами


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑