EXCLUSIV Cum poate opri Dinamo hegemonia Stelei. C. Munteanu: ”Aș fi făcut cuplu bun cu Anton”.



011 ноября 2015

 

**EXCLUSIV** Cum poate opri Dinamo hegemonia Stelei. C. Munteanu: ”Aș fi făcut cuplu bun cu Anton”. VIDEO

Liga 1 va reveni în forță după aceste două săptămâni de pauză, perioadă în care se va disputa amicalul Italia - România, cu marele derby al României. Dinamo - Steaua se va disputa, cel mai probabil pe ”Arena Națională”, duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Cătălin Munteanu (36 de ani), fotbalist care a evoluat la ambele mari rivale, dar care acum s-a retras din activitate, a trăit din teren (foto jos, în duel cu Nicoliță) ultima victorie a dinamoviștilor împotriva Stelei. S-a întâmplat la 25 aprilie 2011, atunci când roș-albii s-au impus grație golului marcat de Gabi Torje. De atunci, ”câinii” nu au mai reușit să câștige în ”Derby de România”.

Meciul Dinamo-Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

La inițiativa Digi Sport, Cătălin Munteanu a acceptat un exercițiu de imaginație și a alcătuit un ”11” ideal cu care Dinamo s-ar impune sigur în marele derby. Echipa rezultată este o combinație între formația care a învins Steaua acum mai bine de patru ani și titularii de drept de astăzi din ”Ștefan cel Mare”.

”La portari aș merge pe mâna lui Bălgrădean. Fundaș dreapta, dintre Bărboianu și Fai, l-aș alege pe ultimul pentru că are un început chiar bun de campionat. Fundașii centrali ar fi Grigore - Moți, foștii mei colegi pentru că eu cred că sunt mai valoroși decât Marc și Mevjla. Iar fundaș stânga, Filip”, a spus ”antrenorul de serviciu”.

><br><br>Când a fost vorba să aleagă linia de mijloc, Munteanu a avut ceva probleme.<br><br><em><strong>”La mijloc aș merge cu Torje în dreapta, Matei în stânga, deși el nu are drept de joc acum. Și în centru, Kone cu Anton. Nu mă pun pe mine pentru că nu vreau să se interpreteze (râde). Dar, dacă se poate, atunci aș alege în centru cuplul Munteanu - Kone, pentru că atunci când am jucat alături de Kone am avut unul dintre cele mai bune sezoane ale mele la Dinamo. Dar și cu Anton aș fi făcut, cred, un cuplu bun la mijloc”</strong></em>, a mai spus fostul mijlocaș.<br><br>În schimb, când a venit vorba de atacanți, Cătălin Munteanu a ales fără să clipească.<br><br><em><strong>”Și în față, Alexe, Danciu. Cu echipa asta, Dinamo bate pe Steaua! Este un 4-4-2 care se poate transforma. Lui Danciu, știe toată lumea, îi place să coboare foarte mult”</strong></em>, a conchis Cătălin Munteanu pentru <strong>Digi Sport</strong>.</p><p><strong>25 aprilie 2011</strong><br><strong style=Steaua - Dinamo 0-1
A marcat: Torje 62

Steaua: Tătărușanu - Bonfim, Geraldo, Gardoș, Latovlevici - Brandan, L. Marinescu, Nicoliță, Surdu, Cr. Tănase - Bilașco
Antrenor: Sorin Cârțu

Dinamo: Bălgrădean - Bărboianu, Grigore, Moți, Bordeanu - Torje, Kone, Cătălin Munteanu, Alexe - Dănciulescu, Liviu Ganea.
Antrenor: Ioan Andone


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑