Meci nebun pentru fotbalistul moldovean Ilie Cebanu in campionatul Rusiei: A luat 3 goluri, iar adversarii au urcat pe locul 4- VIDEO



020 октября 2015

Meci nebun in campionatul Rusiei, in care unul dintre protagonisti a fost moldovean. Portarul nationalei, Ilie Cebanu, a incasat 3 goluri, in esecul cu 2 la 3 in fata Rostovului. Gratie succesului, echipa lui Gatcan a urcat pe locul 4 in Rusia.

 

Fara capitanul Alexandru Gatcan, care este accidentat, echipa Rostov a inceput tare partida de pe teren propriu cu Mordovia. Rostov a deschis scorul gratie unui autogol. Ilie Cebanu nu a avut reactie la devierea, din apropiere, a coechipierului sau Nakhushev. La pauza a fost totusi 1 la 1, Mordovia reusind egalarea dupa o lovitura libera. 

 

Mai mult, contrar cursului jocului, deoarece Rostov domina, oaspetii au ajuns in avantaj in debutul partii secunde. In urma unui contraatac, Mukhametshin a inscris pentru 2 la 1. Finalul a fost insa unul nebun. Gazdele au atacat in valuri si nou intratul Azmoun a facut 2 la 2 in minutul 83. Imediat peste alte 3 minute Rostov a mai avut o sansa de a inscrie si nu a ratat-o. Bukharov l-a invins pe Cebanu si Rostov a castigat cu 3 la 2. 

 

Gratie victoriei, Rostov a urcat pe locul 4 in campionatul Rusiei, in timp ce Mordovia ramane pe ultima pozitie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑