Baschetbalista Diana Socolova suspendată de Federaţie



018 octombrie 2012

Căpitanul echipei de baschet Femina Chişinău, dar şi al naţionalei feminine de baschet, Diana Socolova, a fost suspendată pe termen nelimitat de către Federaţia Moldovenească de Baschet, pentru meciurile interne şi internaţionale.

Pe perioada suspendării, Socolova nu are voie nici să se transfere, orice mişcare a ei fiind blocată. Socolova a fost sancţionată de către forul naţional pentru că nu a returnat la timp trei rânduri de echipament, pe care le-a folosit în timpul cantonamentului. Pe de altă parte, jucătoarea este nemulţumită de faptul că în timpul stagiului de pregătire a fost nevoită să suporte din buzunarul propriu cheltuielile legate de masă, la fel ca şi colegele sale.

Diana Socolova nu doreşte să returneze cele trei rânduri de echipament până când ea şi colegele sale nu vor primi banii din partea Federaţiei Moldoveneşti de Baschet, însă, din această cauză, s-a ales cu o suspendare.

Aşteptăm reacţii din ambele tabere, pentru elucidarea acestei probleme. Cert este că o jucătoare de valoare va rata debutul de sezon, iar din această cauză, singurul care are de pierdut e baschetul moldovenesc.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑