Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului?Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului.

Pe locul doi şi trei din clasament au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit pentru Jurnal TV de surse din cadrul FMF care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Federaţia Moldovenească de Fotbal va anunţa numele celui mai bun fotbalist abia vineri la Gala Fotbalului Moldovenesc de pe 7 decembrie. Căpitanul naţionalei a cucerit titlul pentru a patra oară. Acest lucru fiind o premieră pentru fotbalul moldovenesc. Epureanu a mai câştigat acest trofeu în 2007, 2009 şi 2010. Doar Sergiu Covalciuc a mai fost desemnat cel mai bun de trei ori, în perioada 2003-2005.

Fratele mai mare al lui Alexandru, Sergiu, a devenit cel mai bun fotbalist al Moldovei în 1999. Transferat sub formă de împrumut de la Dinamo Moscova la Krylia Sovetov, Epureanu nu a rupt gura târgului, însă i-a întrecut pe alţi doi moldoveni care evoluează în Rusia.

sursa-jurnaltv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑