Desemnarea lui Alexandru Epureanu a trezit controverse în fotbalul moldovenesc



Desemnarea lui Alexandru Epureanu cu titlul de cel mai bun jucător al anului a trezit controverse în fotbalul moldovenesc!

- Cred că au votat oamenii pentru că au văzut că e jucător de peste hotare şi este valoros, a spus jucătorul FC Sibir Victor Golovatenco.

- Dacă aşa decizie au luat trebuie să le dăm dreptate. Dar şi eu am evoluat în Rusia şi nu am câştigat niciodată acest titlu. Nu înseamnă că dacă joci în Rusia neapărat vei câştiga, amenţionat Sergiu Dadu, jucător Sheriff.

- El joacă constant. Specialiştii dacă i-au acordat acest premiu, cred că a meritat. Dar mai sunt şi alţi jucători. Mie mi-a plăcut în acest an Armaş, care a jucat stabil, a specificat preşedintele FMF Pavel Cebanu.

Fostul selecţioner al Moldovei, Gabi Balint, nu consideră o coincidenţă faptul că cel mai bun fotbalist al anului a devenit pentru a patra oară un fundaş.

- S-au înscris cam puţine goluri cu echipa naţională. E adevărat e mai greu. E un nivel mai scăzut. Este important să realizaţi toţi unde se află naţionala Moldovei, unde e fotbalul moldovenesc şi să nu aveţi pretenţii prea mari în momentul acesta, a specificat Balint.

Alexandru Epureanu a fost desemnat jucătorul anului de patru ori, în 2007, 2009, 2010 şi în 2012.

sursa-publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑