Echipa lui Emil Caras doreşte achiziţionarea lui Ivelin Popov



După un început de sezon slab, Dinamo Moscova i-a adus la echipă pe Dan Petrescu şi Emil Caras. Cei doi au făcut adevărate minuni şi au urcat echipa pe locul 9. Suporterii, jucătorii şi conducerea visează la o clasare care să o ducă pe Dinamo în Europa League. Pentru a-şi atinge însă obiectivul, Dinamo are nevoie de întăriri.

Ivelin Popov pe Dan Petrescu l-a antrenat la Kuban, poatet veni la Moscova, anunţă sportdialog.ru Ivelin Popov este căpitanul naţionalei Bulgariei, este atacant, şi are 25 de ani. La Kuban a fost adus chiar de Dan Petrescu. Negocierile au fost confirmate chiar de jucător, într-o postare pe contul său de Facebook.

Dan Petrescu a reuşit să-l transfere la Dinamo pe Jacob Jantscher, unul dintre cei mai talentanţi fotbalişti austrieci. Acesta vine de la Red Bull Salzburg, iar în sezonul trecut a fost golgheterul campionatului, cu 14 goluri în 27 de meciuri.

- Eu am unele idei pe care le voi comunica în şedinţă. Nu ştiu câţi bani va aloca Dinamo pentru transferuri, multe depind de acest aspect, a spus Dan Petrescu în presa din Rusia.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑