Oleg Bejenari şi Vitalie Culibaba daţi afară de la Zimbru



018 octombrie 2012

Oleg Bejenari şi Vitalie Culibaba out de la Zimbru! Conducerea clubului a decis să se despartă de cei doi tehnicieni, chiar dacă galben-verzii sunt pe locul trei în clasamentul Diviziei Naţionale.

Interimatul va fi asigurat în continuare de Sergiu Sârbu, care ar putea fi şi el înlocuit cu altcineva. Şefii din strada Butucului au recunoscut că negociază cu un alt antrenor, anunţă publika.md.

După ce a fost demis de Adlan Shishkhanov în urmă cu patru luni iar apoi adus din nou la echipă, Oleg Bejenari se pare că s-a despărţit definitiv de Zimbru. Conducerea clubului din strada Butucului l-a concediat din nou, numai că o dată cu el va pleca şi Vitalie Culibaba.

- Actuala conducere a primit hotărârea ca să ne despărţim. Le-am mulţumit pentru lucru, cum au putut au făcut. S-a primit nu s-a primit dar aşa s-a decis, conducerea nu a fost mulţumită, a spus directorul echipei Zimbru, Igor Oprea.

Echipa va fi pregătită în continuare de Sergiu Sârbu, însă acesta nu va putea sta pe banca tehnică la meciurile oficiale pentru că nu are licenţa Pro. Şefii galben-verzilor au recunoscut că negociază cu un alt antrenor.

- La momentul de faţă noi avem discuţii. Sper ca până săptămâna viitoare vom găsi o candidatură. Am avut negoceieri dar până acum nu am ajuns la un rezutat, a mai adăugat Igor Oprea.

Bejenari şi Culibaba au venit la Zimbru în iunie 2011 de la Academia. Cei doi au fost secunzii lui Serghei Stroenco ca mai apoi Bejenari să devină antrenor principal al formaţiei din capitală.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑