Epureanu s-a alăturat formaţiei Dinamo în cantonamentul din Spania



Căpitanul naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu, s-a alăutart lotului lui Dinamo Moscova în cantonamentul din Spania. După ce antrenorii clubului au decis să-l readucă de la Krylia Sovetov, unde a evoluat sub forma de împrumut, Epureanu se antrenează cu dinamoviştii în condiţii de lux.

Alexandru Epureanu şi Emil Caras Caras au parte de condiţii de lux în cantonamentul din Spania, dar şi un regim strict. Fotbaliştii şi staff-ul tehnic al lui Dinamo sunt cazaţi într-un hotel din orăşelul Sotogrande, care se află la 120 kilometri de Malaga. Hotelul se află chiar pe malul Mării Mediterane. Pentru o zi de cazare o persoană trebuie să plătească cel puţin 110 euro.

Programul dinamoviştilor începe de la ora 9:30 de minute cu micul dejun, la 11:00 este primul antrenament, iar seara de la ora 17:00, al doilea antrenament.

Dinamo Moscova are programat primul amical în Spania pe 21 ianuarie cu echipa a doua a clubului Malaga. Echipa antrenată de Dan Petrescu îşi va încheia cantonamentul pe 28 ianuarie, după care vor avea două cantonamente în Turcia.

publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑