Jurnaliştii ruşi doresc cuplul Petrescu-Caras cât mai mult la Dinamo023 decembrie 2012

Ruşii de la Sport Express au alcătuit o listă cu 10 dorinţe pentru anul 2013. Printre stadioane noi şi calificarea la CM 2014 şi-a făcut loc şi o aştepare care-l vizează pe Dan Petrescu şi ajutorul său Emil Caras.

Ziariştii de la Sport Express speră să-l vadă cât mai multă vreme pe Dan Petrescu pe banca lui Dinamo Moscova, iar pentru asta îşi doresc ca şefii să-i acorde liberatea pe care a avut-o până acum. Sursa citată susţine că o mare parte din problemele grupării moscovite din ultimii ani au venit din cauza capriciilor conducerii.

- Una dintre probleme lui Dinamo din ultimii ani a fost că şefii au cerut spectacol, fie ei finaţatorii sau altcineva. Asta a creat confuzie în cadrul clubului, iar presiunea asupra antrenorilor în aceste cazuri este enormă. Dan Petrescu a reuşit să ia frâiele echipe în întregime. Vedem că, în cazul lui, nimeni nu intervine la echipă, iar acest lucru dă rezultate. Cu toate acestea, dacă Dinamo îşi va păstra ritmul din finalul anului, nu vor exista motive pentru conducere să intervină, scriu jurnaliştii de la Sport Express.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑