Alexandru Spiridon şi Mircea Lucescu ar putea fi la ultimul sezon cu Shakhtar



026 decembrie 2012

Domnia lui Mircea Lucescu pe tronul de la Donetsk se apropie de sfârşit. Cel puţin aşa susţin turcii de la KralSpor, care anunţă că tehnicianul român este în negocieri avansate pentru a o prelua, din vară, pe Fenerbahce.

După 15 trofee obţinute la Shakhtar, împreună cu moldoveanul Alexandru Spiridon, tehnicianul de 67 de ani are nevoie de o nouă provocare, iar cel mai iubit club din Turcia, ţara în care de asemenea a scris istorie de pe banca lui Galata şi Beşiktaş îl văd înlocuitorul perfect pentru Kocaman.

Actualul tehnician al lui Fener se află pe banca tehnică a turcilor din 2010, reuşind să cucerească un titlu, însă în actuala stagiune rezultatele echipei au lăsat de dorit. Abia pe 4 în clasament, formaţia de pe Bosfor caută o soluţie pentru ieşirea din criză, iar Lucescu este văzut ca fiind varianta ideală.

De notat că tehnicianul român nu a negat contactele cu şefii de la Istanbul. Ba mai mult, într-un interviu publicat de sursa citată, acesta şi-a arătat deschiderea, menţionând că clipele petrecute în cel mai mare oraş din Turcia au o însemnătate aparte.

- Mi-e dor de Istanbul foarte mult, dar eu am ca obiectiv calificarea în sferturile Ligii Campionilor cu Shakhtar şi câştigarea campionatului în Ucraina. Discutăm din vară, atunci când îmi expiră contractul, le-a spus tehnicianul român jurnaliştilor de la KralSpor.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑