A demarat Divizia A



În acest week-end a luat startul campionatul Moldovei la fotbal în Divizia A. Doar câştigătoarea acestui turneu va promova direct în eşalonul superior al fotbalului moldovenesc, Divizia Naţională.

Cea mai categorică victorie în etapa inaugural a fost obţinută de Locomotiva Bălţi, care a surclasat cu scorul de 5-0 formaţia Olimp Ungheni.

În celelalte meciuri au fost înregistrate rezultatele: Intersport-Aroma - Costuleni 1-4, Zimbru-2 - Podiş Ineşti 1-0, Găgăuzia - Academia UTM-2 1-0, Cahul-2005 - Sfântul Gheorghe-2 2-1, Lilcora - Dinamo-2 3-1, Sheriff-2 - Olimpia-2 Tiligul 1-0.

În prima etapă a fost consemnat un singur rezultat de egalitate, CSCA-Buiucani - MIPAN 2-2. Este de remarcat că oaspeţii nu au obţinut nici o victorie.

Mai putem menţiona că Divizia A are doar 10 echipe. Alte şase colective sunt dublori ai echipelor din Divizia Naţională. Poate ar fi cazul ca Federaţia Moldovenească de Fotbal să se gândească la creare pe lângă Divizia A, a unui campionat rezervat exclusiv dublorilor echipelor din DN.

Meciurile etapei a doua sânt programate pentru 15 august.

Informaţie proprie

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑