Veris Drăgăneşti va juca împotriva celor de la Cernomoreţ Odesa



Profitând de pauza competiţională, cauzată de programul echipelor naţionale, formaţia ucraineană Cernomoreţ Odesa a aranjat un meci amical pentru data de 14 octombrie, în Ucraina, la Odesa, împotriva celor de la Veris Drăgăneşti, care evoluează în Divizia A din Republica Moldova. Meciul Cernomoreţ - Veris începe la orele 13.00

Cei de la Veris vor testa în acest meci mai mulţi jucători, printre care şi rusul Alexei Liubuşchin. De asemenea, în defensiva drăgăneştenilor va reveni şi Cătălin Cobulean, care până acum a fost accidentat.

Cernomoreţ Odesa ocupă locul 13 în prima ligă ucraineană. Este de aşteptat ca la formaţia gazdă să apară în teren mai mulţi jucători de la tineret şi de la echipa secundă, în condiţiile în care ucrainienii joacă un amical şi pe 13 octombrie, împotriva echipei române FC Vaslui.

Veris Drăgăneşti este lidera Diviziei A, cu 27 de puncte din nouă etape. Veris a învins Victoria în deplasare, cu 6-0, în runda anterioară. Veris se află aproape de o nouă promovare, după ce în sezonul anterior a urcat din Divizia B, în Divizia A.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑