Rezultatele etapei a 2-a din Divizia A



Dacia-2-Buiucani a suferit a doua înfrîngere consecutivă. De astă dată elevii lui Igor Negrescu au cedat cu 1-2 pe terenului formaţiei Intersport-Aroma Cobusca Nouă.

Jocul a început cu un gol rapid în porţile echipei secunde a Daciei. După o serie de lovituri din centrul careului, la care cu greu a făcut faţă Dumitru Celeadnic, Basarab a deschis totuşi scorul, oferindu-le gazdelor terenului avantajul - 1-0.

Golul încasat i-a făcut pe fotbaliştii din capitală mai energici. Intersport-Aroma la rândul său a adoptat un joc bazat pe contra-atacuri, care era construit preponderent pe baza liderului echipei, mijlocaşului cu experienţă Vladimir Jăpălău, precum şi pe baza altui fotbalist în vârstă - Igor Tampei. Din partea dacilor mici s-a evidenţiat Alexandru Bejan de 16 ani, care deşi e încă tânăr, nu a ezitat să se implice în joc. Căpitanul selecţionatei Moldovei U-16 s-a evidenţiat prin câteva treceri solitare, care au finalizat prin şuturi periculoase.

În minutul 11 Negerscu şi-a luat revanşa. S-a evidenţiat Nicolae Nemerenco. Dar deja în minutul 15 gazdele şi-au restabilit avantajul datorită lui Grădinaru. La scorul de 2-1 în favoarea celor de la Intersport-Aroma, jocul s-a fragmentat în micro-secvenţe. Dacia-2 Buiucani a activat mai productiv în atac, dar nu a avut şi rezultate.

În minutul 78 Petru Postoroncă a trecut în cetru de pe flanc şi trimis puternic balonul în colţul de sus al porţii lui Istrati, însă portarul a făcut faţă pericolului, degajând mingea în corner. În minutul 86 oaspeţii au reuşit totuşi să egaleze, însă arbitrul de tuşă a anulat golul, motivând printr-un foarte discutabil off-side.

Intersport-Aroma a reuşit prima victorie din acest sezon, iar Dacia-2-Buiucani, cu 0 puncte la activ, a coborât la fundul grilei competiţionale.

Intersport-Aroma - Dacia-2-Buiucani 2-1 (2-1)

Goluri: Basarab, 5 - 1-0, Nemerenco, 11 - 1-1, Grădinaru, 15 - 2-1

Intersport-Aroma: Istrati, Drăguţan, Vozian (B. Voloveţ, 64), V. Jăpălău (Toma, 90), E. Voloveţ (Măgureanu, 85), Tampei, Besarab, Fondas (Ciorbă, 58), Grădinaru, Volovicenco, Digori

Dacia-2-Buiucani: D. Celeadnic, Apostol, Costin, Gontea (Secrier, 46), Nemerenco, Modârcă, Jardan (Roşca, 5), Bejan (Maţiev, 46), Roman Muntean, Radu Muntean, Jancov (Postoroncă, 46).

Iată rezultatele complete:

Dinamo-Auto - Saxan 1-1

Victoria - Sfîntul Gheorghe 1-3

Maiak - FC Edineţ 1-2

Sheriff-2 - Zimbru-2 5-2

Real-Succes - Gagauziya 0-1

Veris - Olimpia-2 2-0

Meciul Locomotiva - Tighina a fost transferat. Clasamentul este condus de Veris şi Gagauziya care au acumulat 6 puncte, pe locurile 3-4 sunt Dinamo-Auto şi Saxan cu câte 4 puncte fiecare.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑