Conferinţă de presă Young Boys Berna



Antrenorul celor de la Young Boys Martin Rueda şi fundaşul Christoph Spycher au vorbit în cadrul unei conferinţe de presă înaintea meciului cu Zimbru din turul doi preliminar al Ligii Europei.

Martin Rueda, antrenor Young Boys:

- Noi am venit la Chişinău să câştigăm duelul cu Zimbru. Ştim că echipa cu care vom juca este foarte puternică. Acest lucru îl pot spune după meciul de joia trecută. Suntem foarte concentraţi să câştigăm meciul cu Zimbru şi să ne calificăm în turul 3 al Ligii Europei.

- Aşteptaţi un meci dificil contra lui Zimbru?

- Cu siguranţă nu va fi un meci uşor pentru noi. Ne aşteptăm ca să fim câştigători în meciul de joi.

- Zimbru vi se pare o echipă puternică. V-au surprins cu ceva în prima partidă?

- Zimbru este o echipă bună. Am putut vedea şi la meciul de la Berna cât de organizaţi au fost. Zimbru are jucători tehnici. Mi-a plăcut mult Oleg Şişchin, a încheiat Martin Rueda.

Christoph Spycher, fundaş Young Boys:

- Va fi un meci greu, ştim bine acest lucru. Nu ne temem de căldura de afară. Am mai jucat pe o aşa vreme caldă şi la Istanbul. Noi suntem pregătiţi pentru orice anotimp, a reiterat Christoph Spycher.

Meciul retur Zimbru - Young Boys se va juca joi, 26 iulie, pe stadionul Zimbru din capitală. Partida va începe de la ora 20:15. În prima partidă elveţienii au câştigat cu 1-0.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑