Barcelona îşi continuă marşul spre un nou trofeu de Liga Campionilor



FC Barcelona s-a calificat aseară pentru a cincea oară consecutiv în semifinalelel Ligii Campionilor.

Catalanii îşi continuă cursa pentru apărarea trofeului după ce au trecut pe teren propriu de AC Milan cu 3-1, în timp ce prima manşă s-a încheiat 0-0. Extratereştrii au deschis scorul relativ devreme. Luca Antonini l-a faultat pe Messi în careu, iar olandezul Bjorn Kuipers a dat penalty. Acelaşi Messi a transformat lovitura de la 11 metri, deşi Abbiati a ghicit colţul.

Eliminaţi din competiţie italianii au ieşit la atac şi au restabilit egalitatea prin fostul juventin Antonio Nocerino în minutul 32. Barca s-a năpustit imediat în atac, iar acest lucru a dat rezultate. Centralul batav dat uşor penalty la contactul dintre Nesta şi Busquets. Messi a marcat din nou şi a stabilit alte două recorduri. Argentinianul a devenit cel mai bun marcator întrun sezon de Liga Campionilor cu 14 goluri, şi este recordsmanul la reuşite înscrise în faza eliminatorie cu 26 de reuşite. Barcelona a închis ecuaţia calificării în minutul 54. Andres Iniesta marcând pentru 3-1.

În cealaltă partidă din sferturi Bayern Munchen a trecut ca şi în meciul tur cu 2-0 de Olympic Marseille prin dubla croatului Ivica Olici. În semifinale bavarezii vor juca cel mai probabil cu Real Madrid care urmează să trecă de APOEL Nicosia, iar visul lui Michel Platini acela de a vedea la Munchen p finală Barcelona - Real începe să prindă contur.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑