Favoritele Ligii Campionilor au remizat nedecis



Două dintre favoritele Ligii Campionilor AC Milan şi FC Barcelona au terminat nedecis în primul meci din sferturi, şi au amânat deznodământul pentru retur.

Partida de pe San Siro a fost una animată cu ocazii de ambele părţi, însă jocul a fost încrâncenat în partea secundă pe fundalul retragerilor în apărare a italienilor. Milanezii au ratat prima ocazie în minutul 2 prin Robinho care a nu profitat de un balon ajuns la el cu şansă.

Catalanii au resplicat prin Lionel Messi care a ratat două ocazii în decurs de câteva minute. Partea secundă a început cu atacurile Barcelonei, Iniesta şutând puţin peste poartă. Extratereştrii au dominat şi finalul de partidă, când Abbiati a respins şutul lui Messi, iar Tello a fost blocat la câţiva metri de poartă.

În cealaltă partidă Bayern Munchen a trecut în deplasare cu 2-0 de Olympic Marseille şi se poate deja gândi la duelul cu Real Madrid din semifinale. Mario Gomez şi Arjen Robben au înscris pentru germani, pentru care returul se anunţă a fi unul fără probleme.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑