Topesc galben-verzii oţelul rîbniţean? Zimbru - Iskra-Stal



Unul dintre cele mai importante meciuri ale etapei 17-a din Divizia Naţională se va juca la Chişinău.

Zimbru va găzdui pe teren propriu pe Iskra-Stal într-un meci de 6 puncte. Clasamentul strîns ca un acordeon obligă fiecare echipă care se bat pentru cupele europene să câştige meciurile directe. Ambele vin după după înfrîngeri în campionat: Iskra-Stal după 0-2 cu Milsami, iar Zimbru după 0-1 cu Sheriff.

În prima întîlnire jucată la Vadul lui Vodă, Zimbru a câştigat cu 3-2 după o partidă în care oricine putea câştiga cele 3 puncte puse în joc. Rîbniţenii n-au mai câştigat la Chişinău de pe 18 noiembrie 2010, când Iskra-Stal s-a impus cu 1-0. Pe atunci oţelarii erau pregătiţi de Vlad Goian, iar Zimbru de Ivan Tabanov.

Ultimele patru meciuri din campionat s-au încheiat cu victoria zimbrilor: 3-0, 4-1, 1-0 şi 3-2. Pentru partida de sâmbătă Zimbru porneşte cu prima şansă şi din cauza faptului că vor juca pe teren propriu. Un duel al fraţilor Antoniuc între Alexandru de la Zimbru şi Maxim de la Iskra-Stal, ne va răspunde la întrebarea cine va va fi câştigătorul.

Zimbru şi Iskra-Stal sunt despărţite de 5 puncte în clasament: galben-verzii sunt pe 7 cu 23 de puncte, în timp ce elevii lui Veaceslav Rusnac ocupă poziţia a 9-a cu 18 puncte.

Zimbru - Iskra-Stal, sâmbătă, 17 noiembrie, ora 13:00

Echipe probabile:

Zimbru: Calancea, Erokhin, Shuster, Cuzneţov, Bălaşa, Cucu, Derkach, Tumbasevic, Şişchin, A.Antoniuc, Molla

Iskra-Stal: Juric, Costandachi, Potîrniche, Novicov, Porfireanu, Gorodeţchi, V.Andronic, M.Cebotari, Nicologlo, Tomaşcov, Bezimov.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑