Dacia şi FC Tiraspol au remizat în penultima partidă a etapei a 6-a



Dacia şi FC Tiraspol au remizat 1-1 în penultima partidă a etapei cu numărul 6 din Divizia Naţională.

Dacia a început în forţă partidă. Chiar în minutul 3 Milos Krkotic a centrat, însă Osman Sow nu a reuşit să îi ia faţa lui Gheorghiev. Tiraspolenii nu s-au lăsat mai prejos, şi Alexandru Grosu şi-a încercat norocul cu un şut de la distanţă. Şi cum semnalul de alarmă nu a fost întâmplător, FC Tiraspol a deschis scorul în minutul 6. Brazilianul Fred a trimis balonul în poarta lui Matiughin după o pasă a lui Victor Bulat. Interesant este că mingea a trecut de puţin mingea de linia porţii.

Dacia şi-a revenit cu grei din pumni, tot tiraspolenii fiind periculoşi. Elevii lui Vlad Goian au cerut penalty la un presupus henţ în careu a lui Goran Dimovski. În minutul 21 Igor Costrov a ratat o bună ocazie de a face 2-0, însă a trimis peste poarta lui Matiughin. Peste 10 minute Alexandru Grosu senior mai putea marca odată în poarta Daciei, însă şutul său a fost prea slab pentru a-l învinge pe Matiughin. Elevii lui Igor Dobrovolskiy au avut puţine ocazii de gol în prima repriza. La una din ele Sow a tras în braţele lui Gheorghiev. La pauză FC Tiraspol conducea pe Dacia cu 1-0.

Pauza a fost un sfeşnic bun pentru Dacia care a început în atac mitanul secund. În decurs de două minute Ghenadie Orbu şi Milis Krkotic au fost periculoşi la poarta bulgarului Gheorghiev. În minutul 53 Nicolae Josan a tras de la mare distanţă, însă la mare distanţă de poartă. Tiraspolenii au replicat pe o contră periculoasă. Alexandru Popovici a fost angajat, însă a ieşit excelent Matiughin înafara careului şi a respins.

Minutul 60 a adus o nouă ocazie pentru Dacia. Dimovski a centrat, însă Gheorghiev i-a luat faţa lui Sow. Dacia a egalat în minutul 66. Nicolae Josan a centrat, iar Milos Krkotic a reluat în poarta lui Gheorghi Gheorghiev. Matiughin şi-a mai salvat odată echipa după şutul lui Djibril Paye. Dacia s-a mutat imediat în atac şi Ghenadie Orbu putea face 2-1, însă lovirura de cap spectaculosă a fost prinsă de Gheorghiev.

S-a încheiat 1-1, scor la care Dacia a pierdut două puncte importante în lupta pentru titlu, în timp ce FC Tiraspol a câştigat un punct mare în tentativa de a ajunge în cupele europene.

Dacia - FC Tiraspol 1-1 (0-1)

Goluri: Fred, 6 - 0-1, Krkotic, 66 - 1-1

Dacia: Matiughin, Mamah, Ilescu, Lucas, Dimovski (Pavlov, 77), Josan, Guira, Carauş (Orbu, 46), Krkotic (Popovic, 88), Cojocari Sow

FC Tiraspol: Gheorghiev, Maksymenko, Emilyanov, Diulgher, Shapoval, Boeştean, Victor Bulat, Fred (Zarichnyuk, 79), Grosu (Paye, 62), Costrov, A.Popovici (Ţurcan, 70).

În celelalte meciuri s-au înregistrat următoaele rezultate:

Iskra-Stal - Zimbru 2-3 (1-0)

Goluri: Bezimov, 13 - 1-0, Shuster, 50 - 1-1, Molla, 64 - 1-2, Catan, 67 - 1-3, Novicov, 89 - 2-3

Milsami - Speranţa 3-2 (0-1)

Goluri: Dovbîşenco, 3 - 0-1, Boghiu, 52 - 1-1, Stoleru, 61 - 2-1, Giulherme, 77 - 3-1, A.Namaşco, 78 - 3-2

Meciul Sheriff - Rapid a început de la ora 19:00.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑