Igor Armaş: Îmi pare foarte rău că nu am obţinut victoria cu Anzhi



Fundaşul naţionalei Moldovei Igor Armaş a fost unul din eroii echipei sale Kuban Krasnodar în campionatul Rusiei. El a înscris primul său gol în campionatul Rusiei din acest sezon şi a adus un punct echipei sale în remiza 2-2 cu Anzhi. După meci a acordat un interviu site-ului oficial al clubului.

- În decurs de un minut ai fost protagonistul a două evenimente importante: mai întâi ţi-ai schimbat ghetele, după care ai marcat golul egalizator. Norocul a fost de partea ta?

- Dacă nu se rupeau ghetele, atunci nu le schimbam. Samba m-a lovit neintenţionat, iar ghetele mele s-au rupt. Dacă sincer nu doream să plec la acea lovitură liberă. Am văzut că Pizzeli a făcut o pauză, iar eu am decis să urc în careu. A fost cu noroc pentru mine.

- Eşti mulţumit de acest rezultat? Aţi fost conduşi cu 0-2, dar în cele din urmă aţi egalat situaţia pe tabela de marcaj?

- Îmi pare foarte rău. Pe final am avut şi alte ocazii de gol dar am avut ghinion şi nu am reuşit să înscriem golul victoriei. Eu m-am săturat să irosim ocazii de gol. Şi cu Zenit am jucat bine, am condus dar în cele din urmă am ratat victoria.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑