Un adversar al Moldovei ratează Campionatul European



Viitorul adversar al Moldovei din preliminariile Campionatului Mondial va rata EURO 2012.

Fundaşul lui Manchester United şi a naţionalei Angliei - Chris Smalling va rata Campionatul European din Ucraina şi Polonia din cauza unei accidentări. Smalling a suferit o accidentare gravă la vintrele musculare şi va privi competiţia europeană la televizor. Despre aceasta a anunţat antrenporul diavolilor roşii Sir Alex Ferguson. Boss-ul lui United a anunţat însă că Rio Ferdinand este în ordine şi va merge la EURO.

Chris Smalling în vârstă de 22 de ani are 3 jocuri pentru naţionala Angliei şi din câte se pare urma să fie convocat pentru Campionatul European. El însă cu siguranţă ar putea juca însă în campania de calificare la Campionatul Mondial. Mai mulţi fundaşi ai Angliei ar putea să se retragă de la naţională după EURO 2012. Printre ei Rio Ferdinand care are în toamnă va avea 34 de ani, John Terry 31 de ani - însă implicat în mai multe scandaluri când i-a fost luată banderola de căpitan sau Ashley Cole care face faţă tot mai greu ritmului de la Chelsea.

Reamintin că la turneul european Anglia va juca cu Ucraina, Suedia şi Franţa. Prima partidă din preliminariile Campionatului Mondial Anglia o va susţine în deplasare pe 7 septembrie contra Moldovei.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑