Echipa lui Denis Zmeu a urcat pe primul loc în România



Echipa lui Denis Zmeu - FC Vaslui a urcat pe primul loc în campionatul României.

Moldovenii fără Zmeu accidentat, au învins cu 2-1 pe Pandurii Tîrgu Jiu în deplasare, şi cu 61 de puncte au devenit lideri la golaveraj. Acelaşi punctaj îl are şi CFR Cluj, însă fără a şti decizia în urma meciului întrerupt cu Universitatea Cjuj. În cadrul etapei a 31-a, gazdele au reusit să deschidă scorul în minutul 21, la prima ocazie de poartă. După o centrare din banda dreaptă, Voiculeţ a plonjat spectaculos în careu şi l-a învins pe Borjan cu o lovitură de cap.

Gorjenii au demonstrat în partea secundă ca ştiu sa faca bine şi jocul defensiv, dar s-au lovit de o decizie greu de inţeles a lui Robert Dumitru, considerat arbitrul de casă al vasluienilor. Centralul din Braşov a înventat, in minutul 71, un penalty pentru oaspeţi. Bello a fost împins uşor de Cardoso, iar apoi s-a prăbuşit peste brazilian, iar arbitrul a arătat penalty, în loc de fault in atac.

Dupa cinci minute în care gazdele au vrut să iasă de pe teren, Wesley a transformat penalty-ul controversat. Ramaşi în inferioritate dupa roşul corect vazut de Marius Constantin pentru un fault în poziţie de ultim aparător, moldovenii au reusit să preia conducerea în minutul 85.

Proaspat introdus pe teren, Adailton a executat o lovitura liberă, Mingote a ieşit gresit, iar Papp a reluat cu capul din faţa porţii goale, o reuşită care poate duce titlul la Vaslui.

FC Vaslui poate pierde fotoliul de lider dacă LPF oferă celor de la CFR Cluj 3 puncte în meciul cu Universitatea Cluj.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑