Moldoveanul Haceaturov, convocat la selecţionata Armeniei



013 noiembrie 2012

Bătălia pentru Artiom Haceaturov. Deşi a fost convocat la selecţionata de tineret a Moldovei pentru amicalul cu Azerbaidjan care va avea loc la 14 noiembrie la Orhei, Artiom Haceaturov a fost chemat şi la naţionala de seniori a Armeniei, care în aceeaşi zi va juca un amical cu Lituania la Erevan. Despre aceasta au anunţat site-urile oficiale ale federaţiilor de profil din Moldova şi Armenia, citate de eurotv.md.

Moldoveanul Artiom Haceaturov a fost convocat la selecţionata de seniori a Armeniei pentru amicalul cu Lituania, care va avea loc la 14 noiembrie. Însă nu este cert dacă va evolua în acest meci din cauza unor probleme cu documentele. Despre aceasta a anunțat site-ul oficial al Federaţiei de Fotbal din Armenia, dar și presa armeană.

Artiom Haceaturov în vârstă de 20 ani s-a născut la Bender şi a jucat pentru selecţionatele Moldovei U-19 şi U-21. Pentru reprezentativa de tineret a bifat 10 meciuri şi a marcat 2 goluri. Haceaturov a jucat 67 de partide pentru Sheriff şi a marcat 1 gol din sezonul 2009/2010 până acum. Împreună cu galben-negri, Haceaturov a câştigat 2 titluri, 1 Cupă şi 1 Supercupă a Moldovei.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑